Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ALBUM ΤΩΝ ΚUTLESS " IT IS WELL "




Το τελευταίο άλμπουμ των KUTLESS είναι το " It is well ", και, όπως όλα τα προηγούμενα, είναι εκπληκτικό.


Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Joh Micah Sumrall, οι KUTLESS σκέφτηκαν πολύ πριν κάνουν αυτό το άλμπουμ. Αναρωτιόντουσαν: " Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ακόμη άλμπουμ απλά και μόνο επειδή το προηγούμενο ήταν επιτυχημένο; Χρειάζεται ο κόσμος άλλο ένα χριστιανικό άλμπουμ; Μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό; ".

Την απάντηση στο ερώτημα του Micah και των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος έδωσε ένας γνωστός του πάστορας όταν τον ρώτησε: « Λοιπόν, πότε θα βγάλετε νέο άλμπουμ; ».

Ο Micah του απάντησε πως δεν ήθελαν να κάνουν κάτι για το οποίο δεν θα ήταν απόλυτα βέβαιοι. «Ποιός είναι ο σκοπός σας; », ρωτά ο Πάστορας. Ο Micah απαντά: Ο σκοπός μας είναι πάντα να αγγίξουμε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους με την αγάπη του Χριστού ». Ο Πάστορας, προσφυώς, ρωτά: « Και ποιό άλμπουμ σας εξυπηρέτησε αυτόν τον σκοπό καλύτερα; ». Ο Μicah απαντά: « Χωρίς αμφιβολία το " Strong Tower " ». Και εισπράττει σαν απάντηση το ερώτημα του πάστορα: « Γιατί, λοιπόν, δεν κάνετε κάτι παρόμοιο; ».


Αυτό και έκαναν. Δημιούργησαν ένα άλμπουμ με παρόμοιο ήχο. Το STRONG TOWER είναι ένα σχετικά ήρεμο άλμπουμ με όμορφες μπαλάντες και γλυκές μελωδίες. Είχε, βέβαια, και δυνατές στιγμές αλλά σαν σύνολο η μουσική είναι ήρεμη. Καμία σχέση με άλλα άλμπουμς των KUTLESS. Οι Kutless μετά το πολύ δυνατό και εξαιρετικό κατά τη γνώμη μας " Τo know that you re alive "επέστρεψαν σε αυτόν τον ήχο. Και καλά έκαναν. Άλλωστε, όπως και να το κάνουμε, οι ήρεμες μελωδίες εκφράζουν καλύτερα το χριστιανικό βίωμα.

Ο συμπαραγωγός του άλμπουμ Dave Lubben κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο Micah να εννοεί κάθε λέξη που τραγουδούσε και οι μουσικοί να εννοούν κάθε νότα που έπαιζαν. Ο Brown Bannister που συνέβαλε στην ηχογράφηση, συνέχεια, ρωτούσε: " Είναι αυτό το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; ".


Όλη αυτή η πίεση σε συνδυασμό με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο, την επαγγελματική ευσυνειδησία και την ειλικρινή πίστη των KUTLESS έφεραν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, ένα πραγματικά θαυμάσιο άλμπουμ.

Οι kutless παίρνουν γνωστούς παραδοσιακούς ύμνους, τους επενδύουν με σύγχρονη ενορχήστρωση και τους ερμηνεύουν με έναν εκπληκτικό τρόπο δίνοντάς τους μια τελείως νέα διάσταση.

Παίρνουν και διάφορα σύγχρονα χριστιανικά τραγούδια και τους χαρίζουν τον δικό τους μοναδικό ήχο.

Οι ΚUTLESS μ' αυτό το άλμπουμ δημιούργησαν ένα πραγματικό αριστούργημα.

Παραθέτουμε κάποια βίντεος.



It is well

Ένα γνωστό παραδοσιακό αμερικάνικο χριστιανικό τραγούδι. Το τραγούδι ξεκινά με τον ήχο κάποιου ανθρώπου που βαδίζει. Απόμακρα ακούγεται μια κλασσική χορωδία να τραγουδά το " It is well ". Ακούγεται η πόρτα που ανοίγει και το τραγούδι ακούγεται πιο καθαρά. Και, ξαφνικά, αρχίζει η σύγχρονη ενορχήστρωση με την ερμηνεία των KUTLESS στο παραδοσιακό αυτό τραγούδι.





THERE IS A REDEEMER

Σ' αυτό το τραγούδι οι KUTLESS συνδυάζουν δύο χριστιανικά τραγούδια και τα συνδυάζουν αρμονικά και πολύ επιτυχημένα. Ειδικά, το δεύτερο τραγούδι είναι ευρύτατα γνωστό.










AMAZED



Give us clean hands give us pure hearts

Απ' τα ωραιότερα τραγούδια του άλμπουμ. /span>