Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Στο Σταυρό

Στο Σταυρό

" Στο Σταυρό κλίνω το γόνυ μου,
όπου το αίμα Σου χύθηκε για μένα,
δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη απ' αυτήν

Κατανίκησες τον Άδη
Η δόξα Σου γεμίζει τον ουρανό
Τί μπορεί πια να με χωρίσει από Σένα; "



Η Darlene Zschech γεννήθηκε το 1965. Ζει στην Αυστραλία και δημιουργεί κυρίως Χριστιανική Μουσική. Έχει τιμηθεί αρκετές φορές με Dove awards, δηλαδή βραβεία Χριστιανικής Μουσικής ( κάτι ανάλογο με τα βραβεία MTV ). Το γνωστότερο Χριστιανικό τραγούδι της είναι το " Shout to the Lord ", που έχει γνωρίσει ιδιαίτερη διάδοση.


At the Cross
Στο Σταυρό






H Darlene περιοδεύει σ' ολόκληρο τον κόσμο, συνεργάζεται και με άλλους Χριστιανούς καλλιτέχνες. Ολόκληρα στάδια γεμίζουν από Χριστιανούς που αγαπούν την καλή Χριστιανική Μουσική. Στο παρακάτω βίντεο σ' ένα ντουέτο με τον Tim Hughes.

HERE I AM






Το διασημότερο τραγούδι της Darlene είναι το " Shout to the Lord ". Χαρακτηριστικό της διάδοσης που έχει γνωρίσει είναι πως έχει τραγουδηθεί και απ' τους διαγωνιζόμενους στο γνωστό show " Super Idol ". Εμείς παραπέμπουμε σ' ένα άλλο βίντεο που βρήκαμε στο διαδίκτυο και έχει και τους στίχους του τραγουδιού. Γενικά, διαφωνούμε με τις ταινίες, όπου ηθοποιοί υποδύονται τον Χριστό. Κανείς δεν μπορεί να υποδυθεί τον Θεάνθρωπο, ενώ συχνά σ' αυτές τις ταινίες υπάρχουν και σκηνοθετικά σφάλματα που αλλοιώνουν την αλήθεια του ευαγγελίου. Ήταν, όμως, το καλύτερο που βρήκαμε.
Shout to the Lord